Tutustu mallistoihimme

Uutta!
Talven juhliin
Arkeen
Akateemisiin juhliin
Pitkät mekot
Klassikot
Korut

Mallistojen valmiit tuotteet

Valmistamme pääsääntöisesti kahta mallistoa, juhlamallistoa ja arkimallistoa. Mallistojemme valmiit tuotteet ovat kooltaan S – XL, joka vastaa suomalaisessa numerokoossa kokoja 36/38 – 42/44. Lisäksi valmistamme tarvittaessa pienempiä ja suurempia kokoja sekä mallejamme asiakkan mitoilla.

Mittatilaukset

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa tuotettaa valmiista mallistostamme, pystymme valmistamaan sen sinulle omilla mitoillasi. Mittatilauksesta valmistetun tuotteen hinta on normaalihinta + 10% mittatilauslisää.

Pystymme myös tekemään pieniä asiakkaan toivomia muutoksia malleihin, kuten hihojen pituudet, pääntien muodot ja tietysti väri. Meillä on laaja kangasvalikoima, josta asiakas voi valita mieleisen kankaan toivomaansa malliin.

Henkilökunta auttaa aina mittamuutosten kanssa ja osaa suositella materiaaleja ja asiakkaan vartalon vaatimia muutoksia malleihin. Voit myös varata meiltä ajan, mikäli koet tarvitsevasi pukeutumisneuvonta aja apua sopivan mallin löytämisessä. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään.

Valmistamme tuotteita asiakkaan omista materiaaleista vain ennakkoon sovituissa erikoistapauksissa.

Löydä meidät SoMesta

By Marjalla on omat Facebooksivut ja liittymällä seuraajaksemme saat nopeiten vinkit uusimmista tuotteistamme ja kuulumisistamme!

DFF_merkki_b

Haluatko uutiskirjeemme?

Lähetämme kanta-asiakkaillemme uutiskirjeen noin 8 kertaa vuodessa. Uutiskirjeessämme kerromme uusista sesongin tuotteista, poistomyynnistä ja alennusmyynneistä.

By Marja yhteystiedot

Lahti

Vapaudenkatu 8

Putiikkimme on sulkenut ovensa 31.8.2019. Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneista vuosista!

Suunnittelen ja toteutan pukuja jatkossakin.

Ota suoraan yhteyttä
Marja 0407721222

tai

marja.urpanen@bymarja.com

Helsinki

Kiitos asikkaillemme!

Helsingin putiikkimme on lopettanut toimintansa.

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti Lahden liikkeessä.

Tavoitat Marjan puhelimitse:

Marja 0407721222

Ateljee

Ateljeemme on lopettanut toimintansa.