LAHTI
Vapaudenkatu 8

Lahden liike sijaitsee aivan Lahden torin laidalla, keskustan sydämessä. Liikkeeseemme on helppo saapua autolla ja parkkipaikkoja löytyy aivan liikkeen edustalta, sekä juuri valmistuneesta toriparkista.

Liikkeessämme on laaja valikoima juhlavaatteita, edustavia arkivaatteita sekä asusteita. Valmistamme tarvittaessa kaikkia mallistojemme tuotteita asiakkaan mitoilla. Myös korjausompelu valmiisiin tuotteisiin kuuluu palveluumme, taaten hyvän istuvuuden jokaiselle.

Lahden liikkeessä tapaat useimmiten Hannan, mutta keskiviikkoisin tiskin takaa löytyy Marja itse.

Tervetuloa ostoksille lahtelaisen lähimuodin pariin!

Ma-Pe 11-17.30

La 10-14

HELSINKI
Korkeavuorenkatu 5

Helsingin liikkeemme sijaitsee kauniilla Korkeavuoren putiikkikadulla. Meillä on laaja valikoima iltapukuja ja juhla-asuja vaativimpiinkin tilaisuuksiin. Saat meiltä apua oikeanlaisen asun valinnassa ja tarvittaessa valmistamme asun asiakkaan mitoilla.

Helsingin liikkeessä sinua palvelee Anne ja Marja itse on paikalla useimmiten torstaisin.

Meiltä löydät varmasti laadukkaat kotimaiset asut kaikkiin elämäsi juhliin ja myös kauniiseen arkeen!

Ke-To 11-18

Ma-Ti, Pe-La SULJETTU

6.4 perjantaina aloitamme kevätjuhlasesongin ja palvelemme Helsingissä myös perjantaisin ja lauataisin!


ATELJEE

Kaikkien mallistojemme tuotteiden matka alkaa ateljeelta. Marja suunnittelee mallit ja apunaan hänellä on Eija, joka vastaa mallien kaavoituksesta, sarjonnasta, leikkauksesta ja malliompelusta. Jokainen mittatilaustyö tehdään omassa ateljeessamme. Sarjojen ompelussa meillä on apuna muutama luotto-ompelija Lahdesta.

Ateljeessa sijaitsee laaja kangasvarastomme, josta asiakas voi tilata mieleisensä vaatteen, mikäli sellaista ei liikkeestä löydy. Tuomme itse maahan kaikki kankaat, eripuolilta maailmaa, joten mallistomme kankaisiin et helposti törmää muualla. Käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja, sillä haluamme että tuotteemme kestävät aikaa.

Ateljeessa ei ole suoraa asiakaspalvelua.