MALLISTOJEN VALMIIT TUOTTEET
Valmistamme pääsääntöisesti kahta mallistoa, juhlamallistoa ja arkimallistoa. Mallistojemme valmiit tuotteet ovat kooltaan S – XL, joka vastaa suomalaisessa numerokoossa kokoja 36/38 – 42/44. Lisäksi valmistamme tarvittaessa pienempiä ja suurempia kokoja sekä mallejamme asiakkan mitoilla.

 

 

MITTATILAUKSET

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa tuotettaa valmiista mallistostamme, pystymme valmistamaan sen sinulle omilla mitoillasi. Mittatilauksesta valmistetun tuotteen hinta on normaalihinta + 10% mittatilauslisää.

Pystymme myös tekemään pieniä asiakkaan toivomia muutoksia malleihin, kuten hihojen pituudet, pääntien muodot ja tietysti väri. Meillä on laaja kangasvalikoima, josta asiakas voi valita mieleisen kankaan toivomaansa malliin.

Henkilökunta auttaa aina mittamuutosten kanssa ja osaa suositella materiaaleja ja asiakkaan vartalon vaatimia muutoksia malleihin. Voit myös varata meiltä ajan, mikäli koet tarvitsevasi pukeutumisneuvonta aja apua sopivan mallin löytämisessä. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään.

Valmistamme tuotteita asiakkaan omista materiaaleista vain ennakkoon sovituissa erikoistapauksissa.